Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

echtscheiding
CJG Oldebroek zoekt vrijwilligers voor begeleiden omgang! Ben je een betrokken burger en spreekt het jou aan om gescheiden ouders en hun kinderen te ondersteunen?
Lees meer
kickboksen Hattemerbroek
Kickboksen voor Kanjers kickboksen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
Maak Het Verschil! week tegen kindermishandeling
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Gezocht: toekomstige crisiskaartconsulenten In de regio Veluwe & Veluwevallei start de Stichting Herstelproces met een crisiskaartproject.
Lees meer
flyer
Help, mijn kind kan niet zonder Een cursus voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
Lees meer
steun voor mekaar.PNG
Steun voor mekaar heeft nieuwe steunvragen Wie? Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Vind je het belangrijk om er voor een ander te zijn? Zet jij je graag in op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen? Of heb jij juist behoefte aan iemand die samen met jou meedenkt over praktische zaken in het gezin, je ondersteunt en ontlast bij de opvoeding van je kind of helpt bij het leggen van contacten met anderen?
Lees meer
baby_in_zitje_eten.jpg
Haal Je Oppasdiploma! Het enige diploma zonder huiswerk en examen!
Lees meer
geeltje
Oproep van een ouder!! Als ouder van een zoon 16 jaar, bijna 17 met autisme zou ik graag in contact komen met ouders van normaal tot hoogbegaafde jongeren met autisme die zelfstandig willen wonen maar hierbij wel begeleiding nodig hebben, woonachtig in de regio Harderwijk e.o..
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
BLOG // juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Kindmonitor GGD
Kindermonitor Hoe gaat het met de kinderen in onze regio?
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag