Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

7dagenwaterhallenge
Blog: Een week lang water drinken! Uitdagingen ga ik niet snel uit de weg. Het houdt je scherp om af en toe uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen en te leren. Zo kwam een aantal weken geleden de #7dagenwaterchallenge van GA! Harderwijk op mijn pad.
Lees meer
Oproepje
Oproepje! Ben jij een ouder of een jongere uit de gemeente Oldebroek en lijkt het jou leuk om mee te denken hoe de week van de opvoeding vorm te geven of wil je meehelpen met organiseren? Lees dan verder.
Lees meer
Q4C
Jongeren presenteren hun onderzoek! Ben jij ook benieuwd naar de ervaringen van jongeren met het CJG Oldebroek en de tips die zij hebben voor de medewerkers? Kom dan 6 juni naar het Dorpshuis 'De Brinkhof'.
Lees meer
Hey het is oke
Praten over angst, paniek en somberheid helpt! Campagne VWS: "Hey het is okey"! maak somberheid, angst- en paniekklachten bespreekbaar. Dat helpt!
Lees meer
Schrijven
Gezocht: Schrijftalent! Het CJG Oldebroek is op zoek naar jongeren, ouders of professionals die het leuk vinden om een blog te schrijven over opvoeden & opgroeien. Heb jij schrijftalent en heb je wat te vertellen?! Laat het ons dan weten! De blog mag gaan over een thema die dus te maken heeft met opvoeden en opgroeien. Voorbeelden van dit soort thema's kan je vinden op onze website. Mocht je een idee hebben en een blog willen schrijven, stuur ons dan een e-mail naar: info@cjgoldebroek.nl. Dan nemen wij contact met je op!
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Sociale vaardigheidstraining 💪 Start begin mei. Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Kr8kidzz is een training waarbij er intensief wordt gewerkt aan sociaal vaardigheid, weerbaarheid en het versterken van het zelfvertrouwen.
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Blog maart: Een krachtig ouderinitiatief Je wordt moeder, voor het eerst. Een unieke ervaring. Spannend, omdat je niet weet hoe het moet.
Lees meer
echtscheiding
CJG Oldebroek zoekt vrijwilligers voor begeleide omgang! Ben je een betrokken burger en spreekt het jou aan om gescheiden ouders en hun kinderen te ondersteunen?
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
Maak Het Verschil! week tegen kindermishandeling
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Gezocht: toekomstige crisiskaartconsulenten In de regio Veluwe & Veluwevallei start de Stichting Herstelproces met een crisiskaartproject.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag