puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Interview.jpg
De deur staat weer open. Nu ook in Oldebroek! Vanaf heden kan je weer bij ons binnenlopen op het CJG met vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid.
Lees meer
Regenboogvlag.jpg
Wappert de vlag al? Het zal voor veel mensen een bijzonder moment zijn als de regenboogvlag vandaag op Coming Out dag gehesen zal worden in de gemeente Oldebroek.
Lees meer
WvdO2021_Doe je mee_2_0.png
Vertel eens... Ouderbijeenkomst en tips tijdens de Week van de opvoeding - 4 t/m 10 oktober
Lees meer
moitor .jpg
De Kindermonitor is gestart! Dit najaar voert de GGD in samenwerking met Yunio, Icare JGZ, Vérian en het CJG Apeldoorn een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.
Lees meer
we want more.png
Op zoek naar enthousiaste collega's CJG Harderwijk zoekt Jeugd- en Gezinswerkers die samen willen werken aan een gezond opvoedklimaat binnen de gemeente Harderwijk.
Lees meer
vacature
CJG Elburg zoekt een enthousiaste Jeugd- en Gezinswerker Heb jij ervaring in het ondersteunen van gezinnen? Dan komt dat goed uit want zij zoeken jou!
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: 'Anders ga jij toch vast lopend naar huis' “Anders ga jij toch vast lopend naar huis.” Dat zei ik tegen Kick toen ik met hem stond te wachten op zijn broer bij school. Dom natuurlijk. Heel even verloor ik mijn geduld en vergat
Lees meer
Presentatie Q4C 2021
Twee jongeren presenteren hun onderzoek aan het team van CJG Oldebroek. Vorige maand hebben deze twee meiden (te zien op de foto) hun onderzoek gepresenteerd aan het team CJG Oldebroek. Niet alleen waren er teamleden aanwezig, ook medewerkers van de CJG's uit de regio en de wethouder van de gemeente Oldebroek waren aanwezig.
Lees meer
Chat.jpg
CJG’s Noord-Veluwe vanaf nu ook bereikbaar via livechat! Vanaf 17 mei zijn we bereikbaar via de livechat! Je kunt ons op werkdagen tussen 19 en 21 uur via deze chat bereiken en je vragen stellen.
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: Wat is een kwetsbaar kind? Deze vraag laat mij maar niet los de laatste tijd. Sinds 16 december zijn alle scholen dicht om het aantal corona besmettingen te laten dalen. In eerste instantie volgens mij ingegeven door het feit dat ouders veel meer naar kantoor blijven gaan dan tijdens de eerste lockdown in het voorjaar. Het is toch verschrikkelijk dat kinderen moeten leiden onder volwassenen die het thuiswerken niet zien zitten of door werk
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op