puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Q4C Oldebroek 2023
Jongeren interviewen jongeren Drie bevlogen jongeren hebben afgelopen dinsdag de uitkomsten van een kwaliteitsonderzoek gepresenteerd en dat was niet mis. Meer weten? Lees verder...
Lees meer
beeldbellen.webp
aangepaste openingstijden tijdens zomervakantie Tussen 8 juli en 28 aug zijn wij alleen telefonisch en per mail bereikbaar.
Contact
Handleiding voor een perfect leven
Handleiding voor een perfect leven 20 april 19.00 online kijken!! Twee jongeren die de zoektocht van hun eigen leven en van andere jongeren weten te vertalen in de documentaire 'Handleiding voor een perfect leven'
Lees meer
ASS activiteiten tot aan zomer 2023
Activiteitenuurtje voor jongeren met ASS Lijkt het je wat om samen met andere jongeren die te maken hebben met ASS leuke activiteiten te ondernemen? Kom dan een keertje langs.
Lees meer
Boeken
10 Boekentips voor kinderen met gescheiden ouders Voor kinderen is het vaak lastig om te praten over het onderwerp scheiden. Daarom deze 10 boekentips.
Lees meer
moitor .jpg
Vacature Voorzitter klachtencommissie medewerkers Als voorzitter van de Klachtencommissie medewerkers houd je je bezig met het snel, correct en onpartijdig afhandelen van klachten volgens wet- en regelgeving en het gezamenlijke klachtenreglement medewerkers van het CJG.
Lees meer
Afbeelding11111
Kerstgroet Voor iedereen fijne feestdagen en een heel goed nieuw jaar
Lees meer
wtkm-header-module-o1-1920-580
Week tegen Kindermishandeling De week is inmiddels achter de rug. De mishandeling vaak nog niet. Vandaar dat we alsnog waardevolle informatie met je willen delen.
Lees meer
kinderen.jpg
Bewegen en Plezier het 'Extra' aanbod van Goed Bezig Is sporten bij een sportvereniging niet mogelijk of heeft je kind extra aandacht nodig bij het sporten? Neem dan eens een kijken bij het aanbod van Goed bezig.
Lees meer
Dag van de Scheiding 2022
Dag van de Scheiding 2022 “Wij hebben allemaal een andere situatie. Een ander verhaal. Luister écht voordat je oordeelt en een stempel op ons plakt. Spreek over contactverlies als je praat over een situatie waarin een kind (even) geen contact meer heeft met één of beide ouders. In de politiek, bij de rechter, in de hulpverlening en in de media. Zeker als je niet weet wat er in ons omgaat en waarom we (even) geen contact hebben.”
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op