Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

vacature
Welkom aanstaande collega! Het CJG is op zoek naar twee Jeugd- en Gezinswerkers
Lees meer
kinderen.jpg
Alles Op Zijn Kopp Training voor jongeren van ouders met psychische problemen en/of een verslaving
Lees meer
Brussen.jpg
Brussengroep voor kinderen met een bijzondere broer of zus in de regio Noord Veluwe Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down, of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou! Het kan soms best eens ingewikkeld zijn als je broer of zus ‘anders’ is. In de Brussengroep ontmoet je andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Je krijgt tips over hoe je met de situatie thuis om kunt gaan.
Lees meer
verkoudheid
Update: coronavirus en jouw afspraak bij het CJG Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. De coronamaatregelen worden iets soepeler, maar het is overduidelijk dat we nog wel even te maken houden met de 1,5 meter-samenleving. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle. Icare JGZ blijft daarom de komende tijd werken volgens een aangepaste werkwijze. We hebben aanvullend daarop een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. Onderstaand lees je wat dit voor jou en je kind betekent.
Lees meer
Q4C
Goede jeugdhulp maak je samen! Wij willen graag weten wat jullie vinden van het contact wat jullie, jij of je kind met het CJG hebt gehad.
Lees meer
media.jpg
WAT IS JOUW #SLIMMERCHILLEN-MOMENT? Zoek hier inspiratie om toch te kunnen chillen met jouw vrienden in coronatijd
Lees meer
logo villa Pinedo
tot 12 mei: kostenloos account aanmaken voor online training "Aan alle gescheiden ouders" Villa Pinedo is trots om te vermelden dat 2236 ouders gebruik hebben gemaakt van hun aanbod om kosteloos onze online training 'Aan alle gescheiden ouders' te volgen.
Lees meer
Meivakantie.jpg
Staycation 2020: tips en activiteiten! Wat kun je allemaal doen – alleen óf met elkaar – wanneer je in de vakantie thuis bent.
Lees meer
Kindertelefoon
De kindertelefoon VOOR ALLES WAT JE BEZIGHOUDT IN DEZE CORONATIJD
Lees meer
ggd logo.jpg
Inspiratie thuisonderwijs tijdens coronacrisis De Coronamaatregelen vragen veel van iedereen. Onder andere van ouders dat zij thuis hun kinderen lesgeven. Dat is best een uitdaging! Naast rekenen, taal en spelling is het leuk om aandacht te hebben voor andere dingen die thuis goed uit te voeren zijn. Ter inspiratie hieronder een aantal tips voor ouders.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag