puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Trauma Company
Basistraining Trauma Sensitieve ondersteuning Wat de 2-daagse basistraining Trauma Sensitieve Ondersteuning ons heeft gebracht
Lees meer
park-g1127d6b94_1280
Ondersteuning nodig? Wanneer iemand zorg of ondersteuning nodig heeft , wordt er steeds meer gekeken wat de omgeving kan doen. Bijvoorbeeld familie, vrienden en buren. Maar ook mantelzorgers en vrijwilligers. Dit wordt informele ondersteuning genoemd.
https://www.cjgoldebroek.nl/documents/287/GEM_23174_Update_folder_zorg_en_ondersteuning_HR.pdf
children-gefe354373_1280
Ontdek het Verhaal achter het Jeugddossier Wanneer: 30 november 2023 Tijd: 13:00 - 17:00 uur Waar: Cultureel Centrum Stroud, Putten
Lees meer
Q4C Oldebroek 2023
Jongeren interviewen jongeren Drie bevlogen jongeren hebben afgelopen dinsdag de uitkomsten van een kwaliteitsonderzoek gepresenteerd en dat was niet mis. Meer weten? Lees verder...
Lees meer
beeldbellen.webp
aangepaste openingstijden tijdens zomervakantie Tussen 8 juli en 28 aug zijn wij alleen telefonisch en per mail bereikbaar.
Contact
Handleiding voor een perfect leven
Handleiding voor een perfect leven 20 april 19.00 online kijken!! Twee jongeren die de zoektocht van hun eigen leven en van andere jongeren weten te vertalen in de documentaire 'Handleiding voor een perfect leven'
Lees meer
ASS activiteiten tot aan zomer 2023
Activiteitenuurtje voor jongeren met ASS Lijkt het je wat om samen met andere jongeren die te maken hebben met ASS leuke activiteiten te ondernemen? Kom dan een keertje langs.
Lees meer
Boeken
10 Boekentips voor kinderen met gescheiden ouders Voor kinderen is het vaak lastig om te praten over het onderwerp scheiden. Daarom deze 10 boekentips.
Lees meer
moitor .jpg
Vacature Voorzitter klachtencommissie medewerkers Als voorzitter van de Klachtencommissie medewerkers houd je je bezig met het snel, correct en onpartijdig afhandelen van klachten volgens wet- en regelgeving en het gezamenlijke klachtenreglement medewerkers van het CJG.
Lees meer
Afbeelding11111
Kerstgroet Voor iedereen fijne feestdagen en een heel goed nieuw jaar
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op