Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

banner baby voetjes.jpg
Nieuwe Centering Parenting groep in Oldebroek Vanaf februari 2020 gaat er in Oldebroek weer een nieuwe Centering Parenting groep van start.
Lees meer
baby_in_zitje_eten.jpg
22 weken-vaccinatie Vanaf 16 december 2019 is het mogelijk om binnen het rijksvaccinatieprogramma een kinkhoest vaccinatie te halen vanaf de 22ste week van je zwangerschap.
Lees meer
banner tienerjongen telefoon.jpg
Week tegen kindermishandeling Jij kunt het verschil maken. Zet de stap en durf te vragen. Jeroen is je voor gegaan. Check het filmpje.
Lees meer
Rouwverwerking bij kinderen
Rouwverwerking bij kinderen Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier. Samen en/of alleen. Rouw hoort bij het leven en maakt iedereen mee op welke manier dan ook. Op 19 november is er een thema-avond rondom het thema rouw bij kinderen.
Lees meer
vacature
Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Voor het seizoen 2019/2020 hebben we bij het CJG in Oldebroek ruimte voor een jaarstage. Ben jij nog op zoek naar een leuke plek waar veel gebeurt? Ben jij op zoek naar uitdaging? Laat het ons weten en misschien ben jij onze nieuwe collega in spe
Lees meer
meisje_op_schommel.jpg
Emma deelt haar ervaring met Kr8kiddz Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven. Hierdoor heeft ze een enorme groei doorgemaakt waardoor ze zich nu veel sterker voelt staan ten opzichte van andere pestende kinderen.
Lees meer
Jeugddossier
Ben jij al bekend met het nieuwe jeugddossier? In het filmpje wordt uitgelegd wat het nieuwe jeugddossier is en hoe je deze kan gebruiken.
Lees meer
banner kind kleurpotloden.jpg
31 oktober geen inloop spreekuur consultatiebureau In verband met scholing is er helaas geen inloop.
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Blog september 2019// Weerbaarheid Meer zelfvertrouwen, steviger in je schoenen staan, en beter je grenzen aangeven. Dat leren kinderen op een weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining. Maar ouders kunnen zelf ook een hoop doen: complimenteer je kind om zijn gedrag en niet om zijn persoon.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag