puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Brussengroep foto.PNG
Nieuwe brussengroep start in het najaar Ben jij een jonge mantelzorger (tussen 7 en 12 jaar) en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down of iets anders wat bijzonder is? Dan is de brussengroep misschien iets voor jou!
Lees meer
Logo-Week-van-de-Opvoeding-2022
Week van de Opvoeding In 2022 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.
Lees meer
banner tienermeisje telefoon.jpg
Alles is anders start weer binnenkort Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over. Ook tekenen en schrijven helpt om dingen die je voelt kwijt te kunnen.
Alles is anders
puber_jongens_met_telefoon
Samen Doen een activiteit voor jongeren met ASS 29 september wordt er een activiteit georganiseerd voor jongeren met ASS.
Lees meer
Kinderen
KOPP / KOV groep start in het najaar 2022 KOPP/KOV is een training voor kinderen van ouder(s) met psychische problematiek en/of verslavingsproblematiek.
Lees meer
Dag van de Scheiding 2022
Dag van de Scheiding 2022 “Wij hebben allemaal een andere situatie. Een ander verhaal. Luister écht voordat je oordeelt en een stempel op ons plakt. Spreek over contactverlies als je praat over een situatie waarin een kind (even) geen contact meer heeft met één of beide ouders. In de politiek, bij de rechter, in de hulpverlening en in de media. Zeker als je niet weet wat er in ons omgaat en waarom we (even) geen contact hebben.”
Lees meer
Schaken
Schaakmat Lijkt je het leuk om te (leren) schaken? Kom dan op de donderdagmiddagen naar de Huiskamer in Wezep. Meedoen is gratis.
Lees meer
Fact
FACT Jeugd Noord-Veluwe FACT Jeugd Noord-Veluwe
Lees meer
q4c cgj oldebroek 2022 2
Kwaliteitsonderzoek Q4C Twee ouders presenteren op een verassende, interactieve manier de uitkomsten van het Q4C traject aan het CJG.
Lees meer
7dagen waterchallenge
Doe je met ons mee? #7dagenwaterchallenge Daag jij je jezelf uit om 7 dagen alleen water te drinken? 10 t/17 drinken we alleen water of thee zonder suiker. Dus geen frisdranken, sap, melk, koffie, wijn of bier.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op