Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

steun voor mekaar.PNG
Steun voor mekaar heeft nieuwe steunvragen Wie? Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Vind je het belangrijk om er voor een ander te zijn? Zet jij je graag in op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen? Of heb jij juist behoefte aan iemand die samen met jou meedenkt over praktische zaken in het gezin, je ondersteunt en ontlast bij de opvoeding van je kind of helpt bij het leggen van contacten met anderen?
Lees meer
gratis of goedkoop
Leuke uitjes en doe-dingen in Oldebroek in de zomervakantie Ben je dit jaar thuis op vakantie? Je hebt vaak geen geld nodig om avonturen te beleven. De meeste uitjes en doe-dingen op de pagina's zijn gratis. Als het geld kost, staat het erbij. Win kaartjes voor het zwembad met de kleurplaat (tot 12 jaar) of knip een BiebBon uit voor gratis boeken, tijdschriften en films.
Lees meer
week van de opvoeding 3
Week van de Opvoeding Dit jaar is de Week van de Opvoeding van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober 2018.
Lees meer
baby_in_zitje_eten.jpg
Haal Je Oppasdiploma! Het enige diploma zonder huiswerk en examen!
Lees meer
geeltje
Oproep van een ouder!! Als ouder van een zoon 16 jaar, bijna 17 met autisme zou ik graag in contact komen met ouders van normaal tot hoogbegaafde jongeren met autisme die zelfstandig willen wonen maar hierbij wel begeleiding nodig hebben, woonachtig in de regio Harderwijk e.o..
Lees meer
Flyer CJG/JGZ
Nieuwe flyer van het CJG Oldebroek Gefeliciteerd met de geboorte van je baby!
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
BLOG // juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Training 'de betrokken burger'
Training 'de betrokken burger'. Op 20 september gaat de training ‘betrokken omgeving’ van Impluz in samenwerking met het sociaal team in Oldebroek van start. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naast betrokkenen van mensen met psychische problemen. De training heeft als doel naasten beter te laten omgaan met de situatie waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat de naasten niet overbelast wordt.
Lees meer
Kindmonitor GGD
Kindermonitor Hoe gaat het met de kinderen in onze regio?
Lees meer
steun voor mekaar.PNG
Steun voor Mekaar Ben jij iemand die een steuntje wil geven? Of heb jij behoefte aan een steuntje in de rug?
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag