puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

vacature
Wij zoeken Jeugd- en Gezinswerkers voor 24-36 uur Heb jij ervaring in het ondersteunen van gezinnen? Dan komt dat goed uit want wij zoeken jou!
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: 'Anders ga jij toch vast lopend naar huis' “Anders ga jij toch vast lopend naar huis.” Dat zei ik tegen Kick toen ik met hem stond te wachten op zijn broer bij school. Dom natuurlijk. Heel even verloor ik mijn geduld en vergat
Lees meer
Presentatie Q4C 2021
Twee jongeren presenteren hun onderzoek aan het team van CJG Oldebroek. Vorige maand hebben deze twee meiden (te zien op de foto) hun onderzoek gepresenteerd aan het team CJG Oldebroek. Niet alleen waren er teamleden aanwezig, ook medewerkers van de CJG's uit de regio en de wethouder van de gemeente Oldebroek waren aanwezig.
Lees meer
Chat.jpg
CJG’s Noord-Veluwe vanaf nu ook bereikbaar via livechat! Vanaf 17 mei zijn we bereikbaar via de livechat! Je kunt ons op werkdagen tussen 19 en 21 uur via deze chat bereiken en je vragen stellen.
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: Wat is een kwetsbaar kind? Deze vraag laat mij maar niet los de laatste tijd. Sinds 16 december zijn alle scholen dicht om het aantal corona besmettingen te laten dalen. In eerste instantie volgens mij ingegeven door het feit dat ouders veel meer naar kantoor blijven gaan dan tijdens de eerste lockdown in het voorjaar. Het is toch verschrikkelijk dat kinderen moeten leiden onder volwassenen die het thuiswerken niet zien zitten of door werk
Lees meer
icare logo
Beeldbellen met onze JGZ collega's De afgelopen periode zijn we in snel tempo gewend geraakt om online – via beeldbellen – contact met elkaar te hebben. Voor de jeugdgezondheidszorg blijkt het een mooie aanvulling op de ‘live-afspraken’ op het consultatiebureau.
Lees meer
Klok
Chatfunctie Veilig Thuis Veilig Thuis is nu ook in de avond bereikbaar tijdens de periode avondklok.
Lees meer
Interview
Tieners motiveren voor thuisonderwijs Hoe krijg en houd je tieners gemotiveerd voor onderwijs op afstand, vooral wanneer je ook zelf thuis weer aan het werk gaat? Hier lees je verschillende tips.
Lees meer
media.jpg
Q4C De Uitkomsten Ook in 2020 zijn er een aantal ouders aan de slag gegaan om de kwaliteit van ons werk onder de loep te nemen. Door andere ouders te interviewen hebben ze waardevolle informatie opgehaald. Lees hier het hele rapport.
Lees meer
Laptop
Vacature Jeugd- en Gezinswerker CJG Elburg Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het werken met gezinnen en lijkt het je wat om binnen een getransformeerde, samen organiserende werkomgeving te werken? Neem dan de vacature door en wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op