Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

oppasdiploma 2019
Haal Je Oppasdiploma! Het enige diploma zonder huiswerk en examen!
Lees meer
Nationale coming outdag
Kon jij veilig uit de kast komen? Vandaag is het Nationale Coming Outdag. Voor lang niet iedereen is het mogelijk om veilig uit de kast te komen. Heb jij ervaring hier mee (gehad)? Positief/negatief? Vind je dat hier meer mee gedaan moet worden in de gemeente Oldebroek?
Lees meer
vacature
Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Voor het seizoen 2019/2020 hebben we bij het CJG in Oldebroek ruimte voor een jaarstage. Ben jij nog op zoek naar een leuke plek waar veel gebeurt? Ben jij op zoek naar uitdaging? Laat het ons weten en misschien ben jij onze nieuwe collega in spe
Lees meer
meisje_op_schommel.jpg
Emma deelt haar ervaring met Kr8kiddz Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven. Hierdoor heeft ze een enorme groei doorgemaakt waardoor ze zich nu veel sterker voelt staan ten opzichte van andere pestende kinderen.
Lees meer
Jeugddossier
Ben jij al bekend met het nieuwe jeugddossier? In het filmpje wordt uitgelegd wat het nieuwe jeugddossier is en hoe je deze kan gebruiken.
Lees meer
banner kind kleurpotloden.jpg
31 oktober geen inloop spreekuur consultatiebureau In verband met scholing is er helaas geen inloop.
Lees meer
banner tienerjongen telefoon.jpg
Week tegen pesten- weetjes Week tegen pesten- weetjes
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Blog september 2019// Weerbaarheid Meer zelfvertrouwen, steviger in je schoenen staan, en beter je grenzen aangeven. Dat leren kinderen op een weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining. Maar ouders kunnen zelf ook een hoop doen: complimenteer je kind om zijn gedrag en niet om zijn persoon.
Lees meer
Wees een held met elkaar.png
Kick off: Week tegen pesten! Week tegen pesten 23 t/m 27 september gaat dit jaar over 'Wees een held, met elkaar'. In deze week wordt er stilgestaan bij het zorgen voor elkaar zodat er een goede sfeer ontstaat en er minder behoefte is om te pesten.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag