puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

moitor .jpg
Vacature Voorzitter klachtencommissie medewerkers Als voorzitter van de Klachtencommissie medewerkers houd je je bezig met het snel, correct en onpartijdig afhandelen van klachten volgens wet- en regelgeving en het gezamenlijke klachtenreglement medewerkers van het CJG.
Lees meer
jongen_gras.jpg
Vacature Enthousiaste GZ-psycholoog - FACT Jeugd team We zoeken een zelfstandig werkende collega, vol passie, die het als een kans ziet mee te bouwen aan de verdere opbouw van het enthousiaste team. Je ziet kansen, bent positief kritisch, denkt graag mee en zit boordevol ideeën.
Lees meer
Afbeelding11111
Kerstgroet Voor iedereen fijne feestdagen en een heel goed nieuw jaar
Lees meer
wtkm-header-module-o1-1920-580
Week tegen Kindermishandeling De week is inmiddels achter de rug. De mishandeling vaak nog niet. Vandaar dat we alsnog waardevolle informatie met je willen delen.
Lees meer
kinderen.jpg
Bewegen en Plezier het 'Extra' aanbod van Goed Bezig Is sporten bij een sportvereniging niet mogelijk of heeft je kind extra aandacht nodig bij het sporten? Neem dan eens een kijken bij het aanbod van Goed bezig.
Lees meer
Dag van de Scheiding 2022
Dag van de Scheiding 2022 “Wij hebben allemaal een andere situatie. Een ander verhaal. Luister écht voordat je oordeelt en een stempel op ons plakt. Spreek over contactverlies als je praat over een situatie waarin een kind (even) geen contact meer heeft met één of beide ouders. In de politiek, bij de rechter, in de hulpverlening en in de media. Zeker als je niet weet wat er in ons omgaat en waarom we (even) geen contact hebben.”
Lees meer
Fact
FACT Jeugd Noord-Veluwe FACT Jeugd Noord-Veluwe
Lees meer
q4c cgj oldebroek 2022 2
Kwaliteitsonderzoek Q4C Twee ouders presenteren op een verassende, interactieve manier de uitkomsten van het Q4C traject aan het CJG.
Lees meer
Chat.jpg
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook bereikbaar via livechat! CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook bereikbaar via livechat!
Lees meer
Week tegen de kindermishandeling.png
Blog: Kindermishandeling 15 t/m 21 november is het de Week tegen de kindermishandeling. Dichterbij dan je denkt.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op