Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

wijdurventedelen
Wij durven te delen Kinderen. Ze groeien als kool. Je bent nog niet gewend aan de ene fase of de volgende dient zich al aan. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Elk kind heeft wel eens iets waarvan je
Lees meer
meisje slachtoffer agressie
Internationale dag van kinderen die slachtoffer zijn van agressie 4 juni staan we stil bij het feit dat niet alle kinderen een zorgeloos leven leiden.
Lees meer
Q4C
Wij zoeken jou!! Goede zorg voor jeugd in Oldebroek "Mijn ervaring als Teamadviseur was heel bijzonder, mooie gesprekken, eerlijk en open, fijne betrokken bijeenkomsten, ik zou het zo weer doen".
Lees meer
peuter_bij_speelgoedkist
Blog // april De lente is er… dus opruimen! Rondslingerende sokken, overvolle wasmanden, gestapelde afwas op het aanrecht en bergen niet opgeruimde lego. In veel huishouden een niet onbekend fenomeen. Maar….. wie doet wat? Hoeveel mag en kan je van je kinderen verwachten als het gaat om huishoudelijke klusjes?
Lees meer
cjg oldebroek .jpg
CJG special in de huis aan huis "Toen mijn ouders gingen scheiden, bracht mijn moeder mij in contact met het CJG omdat ik het lastig vond om met de situatie om te gaan."
Lees meer
Tip van een gescheiden moeder. Heb jij ook tips?
Tip van een gescheiden moeder. Heb jij ook tips? Tip van een moeder die zelf net in een scheiding terecht is gekomen: "Alle ouders in scheiding zouden dit boek moeten lezen". Of wij dat ook doorgeven. Heb jij ook tips? Laat het ons weten.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Training Alles is Anders start weer in mei Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over. Ook tekenen en schrijven helpt om dingen die je voelt kwijt te kunnen.
Alles is anders
banner tienerjongen skateboard.jpg
Kr8kidzz Assertiviteit en Sociale weerbaarheid Halverwege maart willen we weer starten met een Kr8kidzz training voor de middenbouw groep 3,4,5 en bovenbouw 6,7,8 van de basisschool
Lees meer
meisje_tiener_serieus.jpg
Denk mee over de plannen van het CJG Als CJG’s Noord Veluwe nodigen we iedereen uit om mee te denken over nieuwe plannen over het werk van de CJG’s.
Lees meer
steun voor mekaar.PNG
Steun voor Mekaar Het CJG start met ‘Steun voor Mekaar
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag