Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

banner baby vader moeder.jpg
Baby in zicht Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.
Lees meer
vacature
Vacature! Jeugd- en Gezinswerker locatie Harderwijk Ben jij die enthousiaste en energieke Jeugd- en Gezinswerker die we zoeken bij het CJG Harderwijk? Reageer dan nu!
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Flyer Nu Jij 2019.jpg
Oudertraining 'Nu JIJ' Het vinden van balans tussen zorg en eigen leven!
Lees meer
Waterval
Blog: De Supermarktsoap Sinds ik kinderen heb is een bezoekje aan de supermarkt een hele uitdaging. Waar ik vroeger binnen vijf of hooguit tien minuten weer bij de kassa stond met een kar vol boodschappen
Lees meer
NIX18
Hoe help jij je puber de zomer door zonder drank en tabak? De zomer is voor veel pubers een prachtige tijd. Feestjes, festivals, evenementen of samen met vrienden op vakantie. Maar… verleidingen liggen overal op de loer.
Lees meer
Baby's
Centering Parenting Lijkt het je fijn om meer te weten over jouw baby, ontwikkeling en opgroeien? En om dit samen met andere ouders te beleven? Centering Parenting maakt dit mogelijk!
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
moeder_met_kinderwagen.jpg
LET OP! geen inloopspreekuur 23 juli Oldebroek Het inloopspreekuur van het consultatiebureau op dinsdag 23 juli komt te vervallen.
Lees meer
vacature
Vacatures Jeugd- en gezinswerker Harderwijk en Nunspeet 2 Jeugd- en gezinswerkers Harderwijk 1 x 36 uur (met intentie tot onbepaalde tijd) Nunspeet 1 x 24 uur (voor de duur van een jaar, zijn compensatie-uren)
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag