Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
puber_jongens_met_telefoon puber_jongens_met_telefoon

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

herfst
let op! gewijzigde openingstijden tijdens de herfstvakantie Alleen inloop op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Telefonisch zijn we wel alle werkdagen bereikbaar.
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Gezocht: toekomstige crisiskaartconsulenten In de regio Veluwe & Veluwevallei start de Stichting Herstelproces met een crisiskaartproject.
Lees meer
Nieuwsbrief CJG Oldebroek
Nieuwsbrief CJG Oldebroek - september Vanaf september zal het CJG meer te vinden zijn op de scholen. De week van de opvoeding komt er weer aan. Kijk voor meer activiteiten op onze site.
Lees meer
Pubershow 2018
De PUBERSHOW! Het was een geslaagde avond. Heeft u nog vragen over deze avond? Laat het ons weten via het contactformulier op deze site.
Lees meer
flyer
Help, mijn kind kan niet zonder Een cursus voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
Lees meer
steun voor mekaar.PNG
Steun voor mekaar heeft nieuwe steunvragen Wie? Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Vind je het belangrijk om er voor een ander te zijn? Zet jij je graag in op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen? Of heb jij juist behoefte aan iemand die samen met jou meedenkt over praktische zaken in het gezin, je ondersteunt en ontlast bij de opvoeding van je kind of helpt bij het leggen van contacten met anderen?
Lees meer
baby_in_zitje_eten.jpg
Haal Je Oppasdiploma! Het enige diploma zonder huiswerk en examen!
Lees meer
geeltje
Oproep van een ouder!! Als ouder van een zoon 16 jaar, bijna 17 met autisme zou ik graag in contact komen met ouders van normaal tot hoogbegaafde jongeren met autisme die zelfstandig willen wonen maar hierbij wel begeleiding nodig hebben, woonachtig in de regio Harderwijk e.o..
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
BLOG // juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Training 'de betrokken burger'
Training 'de betrokken burger'. Op 20 september gaat de training ‘betrokken omgeving’ van Impluz in samenwerking met het sociaal team in Oldebroek van start. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naast betrokkenen van mensen met psychische problemen. De training heeft als doel naasten beter te laten omgaan met de situatie waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat de naasten niet overbelast wordt.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 038 - 799 9008 of stel hier je vraag