Initiatieven

Geen jongere tussen wal en schip…

Ongeveer 15 procent van alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar bevindt zich in kwetsbare positie door problemen op één of meer leefgebieden. Als deze jongeren 18 jaar worden, verandert er veel voor hen. Ze krijgen te maken met regelingen en instanties die gericht zijn op volwassenen en die een zekere mate van zelfredzaamheid verwachten.

Villa Pinedo

Heb jij gescheiden ouders en wil je tips? Bij Villa Pinedo kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. En leren van de ervaringen van anderen.

Inloopspreekuur Jeugdgezondheidszorg GGD

Heeft u vragen over gezondheid, opvoeden of opgroeien? Graag een gehoortest of ogentest? U bent welkom op het Centrum Jeugd en Gezin Oldebroek.

Mantelzorg Oldebroek

Mantelzorg Oldebroek is er voor alle (jonge) mantelzorgers die mantelzorg verlenen binnen de gemeente Oldebroek

Goed Bezig

Goed Bezig Oldebroek geeft een overzicht van alle sportieve activiteiten voor inwoners van de gemeente Oldebroek, aangeboden door sportaanbieders uit de gemeente.

Ervaren moeders helpen nieuwe moeders - MIM

Heb jij een kindje tussen 0 en 4 jaar? En lijkt een steuntje van een ervaren moeder jou wat? Klop dan aan bij MIM in jouw woonplaats. Meedoen is gratis.

Sociaal raadsliedenwerk

Belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, wetten. Soms kom je er gewoon niet meer uit. De sociaal raadslieden helpen je graag.

Mama Café Wezep

Kom gezellig naar het Dorpshuis en leer andere moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar kennen.

Heb je een vraag? Bel ons op 038 - 799 9008 of neem online contact op