Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
steun voor mekaar.PNG

Steun voor mekaar heeft nieuwe steunvragen

Ben jij iemand die een steuntje wil geven?

Of heb jij behoefte aan een steuntje in de rug?

Wie? Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Vind je het belangrijk om er voor een ander te zijn? Zet jij je graag in op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen? Of heb jij juist behoefte aan iemand die samen met jou meedenkt over praktische zaken in het gezin, je ondersteunt en ontlast bij de opvoeding van je kind of helpt bij het leggen van contacten met anderen?

Wat? Met Steun voor Mekaar brengen we gezinnen die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning in contact met mensen die graag iets voor een ander willen betekenen.

Hoe? Op een praktische en laagdrempelige manier! Je biedt of krijgt een steuntje in de rug op de manier waar jij behoefte aan hebt. Uiteraard zorgt het CJG voor de nodige begeleiding.


Huidige steunvragen:

Houdt u van reizen met de trein? Een 16 jarige jongen uit Oldebroek heeft ondersteuning nodig bij het zelfstandig reizen naar zijn ouders. We zoeken een open, rustige en vriendelijke betrokken burger die 1x per maand voor een periode van ongeveer een half jaar hem op vrijdagmiddagmiddag wil begeleiden bij de treinreis van station Zwolle naar station Zutphen. 

Bent u het maatje voor een 13 jarig meisje? Een 13 jarig meisje uit Wezep is op zoek naar een vriendelijk en rustig maatje waarmee ze zo nu en dan wat kan ondernemen. Gezelligheid staat daarbij voorop.

Kunt u een moeder in een moeilijke tijd steunen? Een moeder uit Wezep heeft behoefte aan iemand met wie ze kan praten en met wie ze wat kan ondernemen om haar gedachten te verzetten.

Houdt u van wandelen? Een 10 jarige jongen met autisme uit Oldebroek wil graag 1x per week wandelen (met zijn of uw hond) om zo te kunnen ontspannen.

Kunt u goed met kinderen opschieten? Een 6 jarige jongen uit Hattemerbroek is op zoek naar een vrolijk en stabiel persoon op wie hij kan bouwen en met wie hij leuke dingen kan ondernemen.

Voor alle bovenstaande vragen geldt dat uw leeftijd niet uitmaakt, het gaat om de betrokkenheid en de klik.

Of u nu 10 of 100 bent, u kunt een ander altijd tot steun zijn!

Bent u nieuwsgierig geworden? Meer info: www.cjgoldebroek.nl info@cjgoldebroek.nl of bel: 038-7999008