Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
Q4C

Wij zoeken jou!! Goede zorg voor jeugd in Oldebroek

"Mijn ervaring als Teamadviseur was heel bijzonder, mooie gesprekken, eerlijk en open, fijne betrokken bijeenkomsten, ik zou het zo weer doen".

Begin 2015 is er veel veranderd in de zorg. Een van de doelen vanuit de jeugdhulp is het “versterken van de regie van ouders en jongeren”.  Een logisch gevolg is dan ook dat het de ouders en de jongeren zijn die de kwaliteit van deze hulp vaststellen. Zij weten immers het beste waar “goede jeugdhulp” om draait.

Binnen het CJG wordt gewerkt met Q4C; Quality for Children (zie ook www.q4c.nl ).

De komende periode wil het CJG opnieuw starten met interviews door ouders (de zgn adviseurs) met ouders.

Wij zijn op zoek naar ouders die adviseur willen zijn. De adviseurs krijgen een training en worden ondersteund door 2 medewerkers van het CJG. Als adviseurs stellen jullie zelf de kwaliteitswaarden vast en de interviews op. De adviseurs houden de interviews (dit kan ook samen) met ouders. Na de interviews worden alle uitkomsten verzameld en ondersteunen coaches van Stichting Jeugd Noord Veluw bij het (in)zicht krijgen op de resultaten. Deze resultaten zullen worden gepresenteerd aan oa ouders en medewerkers CJG.
Voor de adviseurs betekent dit een investering van ongeveer 24 uur in de periode van april tot in ieder geval begin juli 2018.

Naast adviseurs zoeken wij ook ouders die geïnterviewd willen worden over hun visie op jeugdzorg. Dit vraagt ongeveer een tijdsinvestering van 1 ½ uur.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie dan kun je één van ons mailen of bellen.

j.kranenburg@cjgoldebroek.nl / 06-13969697

a.vanderweide@cjgoldebroek.nl / 06- 30100543