Ik heb een vraag
Adresgegevens
Mariënrade 3
8091 XS Wezep
038 - 799 9008 Contact Ik heb een vraag
jongen_met_vader_bij_ontbijt

Een nieuwe balans na (echt)scheiding

Bij een scheiding verandert er niet alleen veel. Er komt ook veel op jou en je gezin af. De Triple P cursus Family Transitions helpt je om je zelfvertrouwen en ouderschap te versterken.

Voor wie

Voor vaders en moeders die door de scheiding problemen hebben. Die zelf emotioneel in de knoop zitten, of lastig met emotionele of gedragsproblemen van kun kind kunnen omgaan. Beide ouders kunnen meedoen, maar zitten nooit in dezelfde groep.

Dit leer je

Heb je conflicten met je ex-partner? Last van boosheid, depressieve gevoelens of stress? Of heb je moeite om je eigen leven weer op te pakken? Deze cursus helpt je daarbij. En dan hebben we het in 5 sessies van 1,5 tot 2 uur over deze onderwerpen:

  • Hoe richt je je gezinsleven in?
  • Hoe ga je om met ongewenste emoties?
  • Hoe blijft je in goed gesprek met je ex-partner?
  • Hoe praat je met je kind(eren) over de scheiding?
  • Hoe help je je kinderen om met hun emoties om te gaan?
  • Wat is nodig om voor jezelf te zorgen?

Zo leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. En werk je vol zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Waar en wanneer

Op dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. Op welke data precies, bepalen we op basis van de aanmeldingen. En laten we je natuurlijk weten. 

Kosten

Meedoen is gratis.

Aanmelden

Klik op hier voor aanmelden. Na binnenkomst van het aanmeldformulier zal er contact met u opgenomen worden.

Eerst meer weten?

Meer over Familiy Transitions van Triple P staat op positiefopvoeden.nl. Je kan ook Corinne Sleenhoff bellen op 06 1396 8275. Of ons een mail sturen.