Handleiding voor een perfect leven

Twee jongeren die de zoektocht van hun eigen leven en van andere jongeren weten te vertalen in de documentaire 'Handleiding voor een perfect leven'

Lees hieronder verder.

Goedendag,

Wij zijn Florine en Marije en in de Corona periode hebben wij een theatrale documentaire gemaakt over psychische kwetsbaarheid bij jongeren en jongvolwassenen met thema's als: FOMO (fear of missing out) De schijnwereld van de Social media, prestatiedruk die jongeren ervaren en nog veel meer actuele thema's. Op een komische wijze vertellen wij door middel van sketches hoe wij deze thema's ervaren. Daarnaast nemen we de kijker mee in openhartige en eerlijke gesprekken.

Deze film hebben wij gemaakt in samenwerking met de gemeente Oldebroek en CJG Oldebroek.

Wij willen jou/u graag uitnodigen voor de online vertoning op 20 april om 19:00!

De film heet 'Handleiding voor het perfecte leven' en is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwerpen zoals social media, druk om te willen presteren, het perfecte plaatje willen neerzetten en de vraag wat dan perfectie is? Of werkt met (jonge) mensen die met deze thema's bezig zijn.

We hebben veel tijd en moeite gestoken in het samenstellen van deze film in samenwerking met gemeente Oldebroek en zijn ervan overtuigd dat het een inspirerende en educatieve ervaring zal zijn voor iedereen die hem bekijkt.

De online vertoning zal worden georganiseerd via Zoom, en je kunt deze gratis bekijken vanuit het comfort van je eigen huis. Om de documentaire te bekijken, hoef je alleen maar aan te melden door te reageren op deze mail en dan zal je op 20 april rond 18.40 uur een link van ons ontvangen. De film zal beginnen om 19:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.

We zouden het geweldig vinden als je/u met ons vertoning van de film zou kunnen bijwonen. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, laat het ons dan alsjeblieft weten door even te reageren op deze mail zodat we je verdere details kunnen verstrekken.

Bedankt voor je aandacht en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op 20 april om 19:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Florine en Marije

p.s. Mocht je wel geïnteresseerd zijn maar op deze datum niet live mee kunnen kijken, laat het dan even weten.